Kosmetiikka

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun ihotyypillesi sopivat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan kosmetiikkasarjoihimme!

Vichy


Vichy

Jokainen voi saavuttaa ihanneihonsa – riippumatta ihotyypistä, iästä ja elämäntavoista. Kaikki Vichy-tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä sääntöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden: tehokkuus todistettu kliinisin testein. Tuotteet ovat hypoallergeenisia. Testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa.

Tuotteet sisältävät vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä Tuotteiden alkuperä jäljitettävissä: Vichy sitoutuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. L’Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Lucas-lähteen Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia.

Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal-laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Vichy-apteekkisi on paras liittolaisesi ihanneihon saavuttamiseksi. Apteekin henkilökunnalta saat neuvoja juuri sinun ihollesi.

Lisätietoa: http://www.vichy.fi


Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. 


Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.


Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.
Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Lisätietoa: http://www.louis-widmer.fi

Aco

Aco päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.

Haluamme, että voit hyvin. Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan.

Tavoitteena ovat mahdollisimman tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteemme on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Lisätietoa: http://www.aco.fi

Avène

Avène

Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle – ihotyypistä riippumatta.

Lisätietoa: http://www.avene.fi/

Favora

Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Lisätietoa: http://www.favora.fi/

Decubal

Decubal – Unohda kuiva iho

Kylmä ja kuiva pohjoismainen ilmastomme johtaa usein ihonkin kuivumiseen. Decubal-sarjaa on kehitetty läheisessä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa jo vuodesta 1974 lähtien.

Yhteistyön ansiosta voimme tarjota käyttöösi tehokkaita ja samalla sekä hellävaraisia,

hoitavia että kosteuttavia ihonhoitotuotteita. Decubal-sarjaa on kehitetty erityisesti kuivaa ja herkkää pohjoismaista ihoa varten. Vuosien saatossa Decubal-tuoteperhe on kasvanut, ja tänään meillä on kokonainen sarja erilaisia ihonhoitotuotteita niin koko kehon kuin kasvojen hoidon ja ihon puhdistusta varten. Decubal-tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä parabeeneja, ja valmisteita saa vain apteekeista. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Lisätietoa: http://decubal.fi/